SUSAN BIJL – The New Shopping Bag ‘Untitled’ – Apple & Horse

The New Shopping Bag van SUSAN BIJL is waterproof, lichtgewicht en supersterk.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

SKU: TNSB.UNT.AP.HO Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

The New Shopping Bag van SUSAN BIJL is een kleurrijke tas ter vervanging van alle andere tassen. Klein op te vouwen om altijd bij je te hebben en er kan ontzettend veel in. Hoe handig is dat. Het originele ontwerp van de shopping bag is gebaseerd op het bekende witte, plastic wegwerptasje.

Gemaakt van 100% gerecycled, bluesign® gecertificeerd ripstop nylon en een milieuvriendelijke coating op waterbasis.

Medium: 27 x 55 x 18 cm
Large: 37.5 × 69 × 34 cm

Superlicht
Supersterk
100% waterafstotend
Machinewas op 30°

Collectie UNTITLED

UNTITLED is een feest van kleur en compositie, een knipoog naar de kunst die Susan heeft geïnspireerd. Uit niets komt iets; dat is de magie van creatie. Maar vergis je niet, dit niets is geen lege leegte. Het is rijk aan context en inspiratie. Wanneer de kunstenaar het niets als bron neemt, neemt de kunstenaar een diepe duik in zichzelf, op zoek naar de juiste invalshoek. Susan Bijl is vooral geïnspireerd door het gebruik van kleur in de meest fantastische schilderijen uit de geschiedenis, de kleurschakeringen en de contrasten waaruit de composities bestaan.

Voor haar collectie UNTITLED uit 2019 ging ze nog een stap verder en maakte een collectie waar de inspiratie de kunst zelf werd. Het is een weerspiegeling van enkele van haar favoriete schilders. Met de introductie van speelse namen als Pool (voor blauw), Horse (voor bruin), Country (voor groen), Wall (voor grijs) en Dahlia (voor paars), schilderen de kleurcombinaties een gloednieuwe SUSAN BIJL collectie met alle bekende artikelen zoals The New Shopping Bag en The New Pouch, maar ook nieuwe favorieten als The New Bum Bag en The New Raincoat.

UNTITLED is een levendig en abstract eerbetoon aan hoe kunst Susan’s leven heeft verrijkt. Hoe kunst haar ruimte heeft geboden voor contemplatie en verbeelding. Hoe het haar energie heeft gegeven en tot verwondering heeft aangezet. Deze kunst spreekt voor zich en heeft geen kroon of titel nodig.

Extra informatie

Maat

,

Merk

Model

Kleur

,