SUSAN BIJL – The New Shopping Bag Rust & Powder Medium

29.90 incl. BTW

100% waterproof
lichtgewicht
supersterk

Uitverkocht

SKU: 8719632191902 Categorieën: , , , Tags: ,

Beschrijving

The New Shopping Bag van SUSAN BIJL is een kleurrijke, sterke tas ter vervanging van alle andere tassen. Gemaakt van gerecycled, bluesign® gecertificeerd ripstop nylon en een milieuvriendelijke coating op waterbasis. Het originele ontwerp van de tas is gebaseerd op de vorm van het bekende witte, plastic wegwerptasje.

Afmeting medium: 27 x 55 x 18 cm

Superlicht
Supersterk
100% waterafstotend
Machinewas op 30°

Collectie RECOLLECTION

‘Recollection’ is een kleurrijke viering van 20 jaar SUSAN BIJL waarin een aantal favoriete kleuren en combinaties uit voorgaande collecties bij elkaar zijn gebracht. Al die nieuwe kleurencombinaties vormen tezamen een verrassend coherent en vrolijk overzicht van waar SUSAN BIJL al die jaren voor heeft gestaan: Altijd fris, altijd origineel en altijd vooruitstrevend.

‘Recollection’ is niet alleen een flashback op de tas met de flash, het is ook de vreugde van plastic dat niet wordt geproduceerd, niet wordt gebruikt, niet wordt verspild en niet eindigt in de natuur. Het is een herinnering aan wat SUSAN BIJL is: een duurzaam alternatief, een katalysator in de revolutie.

Het is ook een flash-forward, aangezien ze bij SUSAN BIJL het productieproces regelmatig heroverwegen, in een constante herevaluatie van de impact op het milieu. Recycling is de sleutel, net als herverpakking. Het onderzoek houdt nooit op in een voortdurend streven om consumentengedrag te hervormen. ‘Recollection’ is een van de eerste SUSAN BIJL-collecties die volledig zijn gemaakt van gerecycled ripstop nylon.

‘Recollection’ bestaat uit de klassieker The New Shopping Bag in 24 originele kleurencombinaties uit vorige collecties, evenals recente musthaves zoals The New Pouch, The New Bum Bag en The New Backpack in kleurencombinaties die allemaal nieuw zijn. Nieuw in de collectie zijn The New 24/7 Bag en een vernieuwde uitvoering van The New Keychain. We kunnen niet terugblikken zonder het heden opnieuw te verbeelden en de toekomst vorm te geven.

Extra informatie

Maat

Merk

Model

Kleur

,

Merkkleur

Powder, Rust

Materiaal

100% recycled nylon