SUSAN BIJL – The New Shopping Bag Apple & Tornado MEDIUM

29.90 incl. BTW

The New Shopping Bag van SUSAN BIJL is waterproof, lichtgewicht en supersterk.

Uitverkocht

SKU: TNSB.LEF.AP.TO-M Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

The New Shopping Bag van SUSAN BIJL is een flitsende draagtas gemaakt van gerecycled, bluesign® gecertificeerd Ripstop nylon en een milieuvriendelijke coating op waterbasis.

In het jaar 2000 wilde Susan Bijl een tas maken. Als student van de Willem de Kooning Academie in Rotterdam wilde ze er een ontwerpen die alle andere overbodig zou maken. Die tas is The New Shopping Bag. Het originele ontwerp van de tas is gebaseerd op de vorm van het bekende witte, plastic wegwerptasje. Mede geboren uit het idee om het afval van de productie van plastic zakken te verminderen; en deels vanuit de ‘less is more’ Nederlandse designfilosofie, was The New Shopping Bag meteen een hit onder vrienden, modeliefhebbers en ontwerpers.

The New Shopping Bag van SUSAN BIJL in Apple & Tornado is verkrijgbaar in twee maten:
Medium: 27 x 55 x 18 cm

LEFTOVER
De missie van SUSAN BIJL is om afval op een kleurrijke manier te reduceren. Susan ontwierp daarom allereerst The New Shopping Bag, de tas om alle plastic boodschappentasjes te vervangen. In dezelfde geest worden de overgebleven stukken stof uit eerdere collecties gebruikt om ​​nieuwe collecties te creëren. De ‘Leftover’ collectie uit 2019 bevat een overvloed aan kleuren uit de recente ‘1975’, ‘Minerals’, ‘Grey’, ‘Untitled’ en ‘Forever’ collecties. Deze tassen zullen elke dreigende winterdepressie zeker wegjagen, want dit is misschien wel de meest kleurrijke collectie tot nu toe!

De campagne voor de ‘Leftover’ collectie bevat een aantal jongeren – The New Generation – die we hebben geïnterviewd over wie ze zijn en wat duurzaamheid voor hen betekent.

‘Leftover’ bestaat uit de klassieker The New Shopping Bag, evenals recente musthaves zoals The New Pouch, The New Bum Bag en The New Backpack.

Extra informatie

Maat

Merk

Model

Kleur

,

Merkkleur

Apple, Tornado