SUSAN BIJL – The New Pouch ‘Recollection’ – Helio & Fluo Yellow

The New Pouch van SUSAN BIJL is een waterproof etui met een degelijk ritsje.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

SKU: TNP.REC.HE.FY Categorieën: , Tag:

Beschrijving

The New Pouch is Susan’s meest veelzijdige item tot nu toe. Gebruik het als een etui om je benodigdheden bij elkaar te houden of bevestig The New Strap aan de lusjes en draag ‘m crossbody als superhandig tasje. The New Strap is niet bijgesloten, maar wordt apart verkocht.

Small: 19 x 13 cm
Medium: 29 x 19 cm

Dit artikel maakt deel uit van de collectie ‘Recollection’ uit 2020.

‘Recollection’ is een kleurrijke viering van 20 jaar SUSAN BIJL waarin een aantal favoriete kleuren en combinaties uit voorgaande collecties bij elkaar zijn gebracht. Al die nieuwe kleurencombinaties vormen tezamen een verrassend coherent en vrolijk overzicht van waar SUSAN BIJL al die jaren voor heeft gestaan: Altijd fris, altijd origineel en altijd vooruitstrevend.

‘Recollection’ is niet alleen een flashback op de tas met de flash, het is ook de vreugde van plastic dat niet wordt geproduceerd, niet wordt gebruikt, niet wordt verspild en niet eindigt in de natuur. Het is een herinnering aan wat SUSAN BIJL is: een duurzaam alternatief, een katalysator in de revolutie.

Het is ook een flash-forward, aangezien ze bij SUSAN BIJL het productieproces regelmatig heroverwegen, in een constante herevaluatie van de impact op het milieu. Recycling is de sleutel, net als herverpakking. Het onderzoek houdt nooit op in een voortdurend streven om consumentengedrag te hervormen. ‘Recollection’ is een van de eerste SUSAN BIJL-collecties die volledig zijn gemaakt van gerecycled ripstop nylon.

‘Recollection’ bestaat uit de klassieker The New Shopping Bag in 24 originele kleurencombinaties uit vorige collecties, evenals recente musthaves zoals The New Pouch, The New Bum Bag en The New Backpack in kleurencombinaties die allemaal nieuw zijn. We kunnen niet terugblikken zonder het heden opnieuw te verbeelden en de toekomst vorm te geven.

Extra informatie

Maat

, ,

Merk

Model

Kleur

Merkkleur

Fluo Yellow, Helio

Materiaal

100% recycled nylon