SUSAN BIJL – The New Backpack ‘Recollection’ Burgundy & Electric Blue

79.90 incl. BTW

13″ laptopvak
Waterafstotend
100% gerecycled nylon

Uitverkocht

SKU: 8719632193883 Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

The New Backpack van SUSAN BIJL is een duurzame, waterdichte, supersterke rugzak met een gewatteerd pocket voor je laptop. Gemaakt van 100% bluesign® gecertificeerd, extra stevig Ripstop nylon en een waterdichte coating. The New Backpack heeft een padding van neopreen en is afgewerkt met een hoogwaardige, waterdichte ritssluiting.

Afmeting: 35 × 27 × 10 cm / 10 L

Dit artikel maakt deel uit van de collectie ‘Recollection’ uit 2020.

‘Recollection’ is niet alleen een flashback op de tas met de flash, het is ook de voldoening van plastic dat niet wordt geproduceerd, niet wordt gebruikt, niet wordt verspild en niet eindigt in de natuur. Het is een herinnering aan wat SUSAN BIJL is: een duurzaam alternatief, een katalysator in de revolutie.

Het is ook een flash-forward, aangezien ze bij SUSAN BIJL het productieproces regelmatig heroverwegen, in een constante herevaluatie van de impact op het milieu. Recycling is de sleutel, net als herverpakking. Het onderzoek houdt nooit op in een voortdurend streven om consumentengedrag te hervormen. ‘Recollection’ is een van de eerste SUSAN BIJL-collecties die volledig zijn gemaakt van gerecycled ripstop nylon.

‘Recollection’ bestaat uit de klassieker The New Shopping Bag in 24 originele kleurencombinaties uit vorige collecties, evenals recente musthaves zoals The New Pouch, The New Bum Bag en The New Backpack in kleurencombinaties die allemaal nieuw zijn. We kunnen niet terugblikken zonder het heden opnieuw te verbeelden en de toekomst vorm te geven.

Extra informatie

Afmetingen 35 × 10 × 27 cm
Maat

Merk

Model

Kleur

Merkkleur

Burgundy & Electric Blue

Materiaal

38% recycled nylon, 62% recycled polyester