SUSAN BIJL – The New Backpack ‘Leftover’ – Floyd & Pine

79.90 incl. BTW

The New Backpack van SUSAN BIJL is een waterproof rugzak met laptop pocket.

Uitverkocht

SKU: TNBP.LEF.FL.PI Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

The New Backpack van SUSAN BIJL is een duurzame, waterdichte, supersterke rugzak met een gewatteerd pocket voor je laptop. Gemaakt van 100% bluesign® gecertificeerd, extra stevig Ripstop nylon en een waterdichte coating. The New Backpack heeft een padding van neopreen en is afgewerkt met een hoogwaardige, waterdichte ritssluiting.

The New Backpack van SUSAN BIJL in Floyd & Pine heeft hengsels in Camello.

Afmeting: 35 × 27 × 10 cm / 10 L

Collectie LEFTOVER

De missie van SUSAN BIJL is om afval op een kleurrijke manier te reduceren. Susan ontwierp daarom allereerst The New Shopping Bag, de tas om alle plastic boodschappentasjes te vervangen. In dezelfde geest worden de overgebleven stukken stof uit eerdere collecties gebruikt om ​​nieuwe collecties te creëren. De ‘Leftover’ collectie uit 2019 bevat een overvloed aan kleuren uit de recente ‘1975’, ‘Minerals’, ‘Grey’, ‘Untitled’ en ‘Forever’ collecties. Deze tassen zullen elke dreigende winterdepressie zeker wegjagen, want dit is misschien wel de meest kleurrijke collectie tot nu toe!

De campagne voor de ‘Leftover’ collectie bevat een aantal jongeren – The New Generation – die we hebben geïnterviewd over wie ze zijn en wat duurzaamheid voor hen betekent.

PRODUCTEN
In het jaar 2000 wilde SUSAN BIJL een tas maken die alle andere overbodig zou maken. Die tas werd The New Shopping Bag. Het originele ontwerp van de tas is gebaseerd op de vorm van het bekende witte, plastic wegwerptasje. Mede geboren uit het idee om het afval van de productie van plastic zakken te verminderen; en deels vanuit de ‘less is more’ designfilosofie, was The New Shopping Bag meteen een hit onder vrienden, modeliefhebbers en ontwerpers.

Vanaf 2012 is SUSAN BIJL langzaam begonnen de collectie uit te breiden met nieuwe designs. Voor elk nieuw item dat wordt ontworpen, wordt gezocht naar producten die ze echt zelf dagelijks willen gebruiken. Met dit concept zijn er producten geïntroduceerd zoals The New Pouch, The New Backpack, The New Bum Bag en The New Raincoat.

Extra informatie

Afmetingen 35 × 10 × 27 cm
Maat

Merk

Model

Kleur

,

Merkkleur

Floyd, Pine