SUSAN BIJL – The New 24/7 Bag ‘Recollection’ – Electric Blue & Redlight

79.90 incl. BTW

13″ laptopvak
Waterafstotend
100% gerecycled

1 op voorraad

SKU: 8719632192008 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

The New 24/7 Bag is ongelooflijk ruim; een tas die je kunt gebruiken voor werk, de sportschool én weekendjes weg. Het is eigenlijk een extra grote versie van de Bum Bag. Binnenin vind je een veilig laptopvak en een groot vak met ritssluiting. De achterkant en de onderkant zijn gevoerd met een neopreen vulling. The New 24/7 Bag heeft een verstelbare schouderband en een kort hengsel aan de bovenkant.

Gemaakt van 100% gerecycled, Bluesign® gecertificeerd ripstop nylon en een milieuvriendelijke coating op waterbasis.

Size: 39.5 × 18 x 28cm / 20 L
Strap: 108-58 x 2,5 cm
Laptopvak: 37 x 26,5 cm

Binnenvak met rits
13″ laptopvak
Neopreen bescherming
100% waterafstotend
Schouderband en handgreep

Collectie RECOLLECTION

‘Recollection’ is een kleurrijke viering van 20 jaar SUSAN BIJL waarin een aantal favoriete kleuren en combinaties uit voorgaande collecties bij elkaar zijn gebracht. Al die nieuwe kleurencombinaties vormen tezamen een verrassend coherent en vrolijk overzicht van waar SUSAN BIJL al die jaren voor heeft gestaan: Altijd fris, altijd origineel en altijd vooruitstrevend.

‘Recollection’ is niet alleen een flashback op de tas met de flash, het is ook de vreugde van plastic dat niet wordt geproduceerd, niet wordt gebruikt, niet wordt verspild en niet eindigt in de natuur. Het is een herinnering aan wat SUSAN BIJL is: een duurzaam alternatief, een katalysator in de revolutie.

Het is ook een flash-forward, aangezien ze bij SUSAN BIJL het productieproces regelmatig heroverwegen, in een constante herevaluatie van de impact op het milieu. Recycling is de sleutel, net als herverpakking. Het onderzoek houdt nooit op in een voortdurend streven om consumentengedrag te hervormen. ‘Recollection’ is een van de eerste SUSAN BIJL-collecties die volledig zijn gemaakt van gerecycled ripstop nylon.

‘Recollection’ bestaat uit de klassieker The New Shopping Bag in 24 originele kleurencombinaties uit vorige collecties, evenals recente musthaves zoals The New Pouch, The New Bum Bag en The New Backpack in kleurencombinaties die allemaal nieuw zijn. Nieuw in de collectie zijn The New 24/7 Bag en een vernieuwde uitvoering van The New Keychain. We kunnen niet terugblikken zonder het heden opnieuw te verbeelden en de toekomst vorm te geven.

Extra informatie

Afmetingen 39.5 × 18 × 28 cm
Maat

Merk

Model

,

Kleur

,

Merkkleur

Electric Blue & Redlight