FINIS Shooter Monofin

Go fast or go home!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

SKU: p616323224216 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

De FINIS Shooter Monofin is perfect voor het ontwikkelen van een snelle, krachtige vlinderbeenslag, sterke onderwater kicks en soepele enkels.

Het blad van FINIS Shooter is kort en stijf, maar heeft nog altijd een veel groter oppervlak dan de standaard zoomers. Je kunt met de Shooter onmogelijk smokkelen en toch vanuit de knieën kicken. De Shooter dwingt de zwemmer om een goeie dolfijnbeweging te maken met het hele lichaam. Hierdoor worden buik-, onderrug- en bilspieren maximaal getraind in het water. De snelheden die je kunt ontwikkelen met de Shooter zijn fenomenaal en perfect om race-pace mee te trainen.

Behalve het trainen van de vlinderslag en de onderwaterfase is de Shooter ook geschikt voor het trainen van schoolslag-armen, of om speed drills mee te doen op de borstcrawl en de rugslag.

Omdat er behoorlijk veel druk op de voeten komt te staan, kan het comfortabel zijn om Foot Booties te dragen in de monovin. De Foot Booties kunnen ook gebruikt worden als de monovin iets te ruim zit.

Voornaamste verschil tussen de Shooter en de Foil Monofin is de omvang en de stijfheid van het blad. Met de Shooter kunnen veel grotere snelheden bereikt worden, maar dit vergt ook heel veel meer kracht!

Extra informatie

Maat

, , ,

Merk

Model