Geplaatst op

Openwater seizoen is begonnen!​

Openwater seizoen is begonnen!

Met de warmere temperaturen en het heldere water is het open water seizoen officieel begonnen! Of je nu een ervaren open water zwemmer bent of een nieuwkomer die de sensatie van zwemmen in de natuur wil ervaren dan is dit het perfecte moment om de uitdagingen en ervaring van het open water te ontdekken. Wij helpen jou om zo goed en snel mogelijk te kunnen beginnen in het water.

Lees hieronder hoe je moet beginnen!

 

Tijdens het openwater zwemmen heb je een aantal belangrijke dingen nodig. Een goede wetsuit is daar een van. Ze bestaan er in veel verschillende soorten en maten, bij ons kun je terecht voor het merk Head en Arena. Ook helpen wij graag Triatlon atleten, wij verkopen namelijk trisuits. Deze suits zijn geschikt voor alle 3 de Triatlon sporten. Bij Albion store kun je langskomen om advies op maat te krijgen voor jouw wetsuit. 

Met het openwater zwemmen kun je verschillende accessoires gebruiken. Denk hierbij aan zwem handschoenen of sokken die jouw lekker warm houden tijdens het zwemmen. Door deze accessoires te gebruiken kun je in koudere omstandigheden toch lekker blijven zwemmen. 

De veiligheid tijdens het openwater zwemmen is erg belangrijk daarom is het hebben van een opvallende zwemboei erg handig. Wij verkopen 2 soorten zwemboeien: eentje met een opbergruimte waar je droog je spullen in kan doen en eentje zonder opbergruimte. 

Ook is het handig om een openwater zwembril te hebben, je wilt natuurlijk goed kunnen zien waar je zwemt. De zwembril merken Arena en Speedo zijn bij ons in de shop of op de website verkrijgbaar.

Een selectie van de collecties

Geplaatst op

30% Lente Korting op Susan Bijl

Susan Bijl-fans opgelet, 

in de week van Koningsdag is er een speciale 30% Lente Korting. Deze actie geldt van 22 april t/m 30 april dus wees er snel bij. Tijdens deze lente korting zijn er 5 collecties in de 30% korting, tussen deze collecties zitten sfeervolle en kleurrijke kleurtjes die je aan kunt doen tijdens koningsdag. 

De 30% lente korting is beschikbaar op de volgende collecties:

Deze 5 collecties zijn erg populair en is voor jong en oud bestemt. Ook zijn deze collecties wereldwijd bekent. De collectie Koen Taselaar is in samenwerking met modeontwerper Koen Taselaar ontwikkeld. De overige 4 collecties hebben allemaal een duurzaam en goed doel.

Wil jij nou profiteren van deze geweldige lente korting? Klik dan op deze link of kom gezellig langs in de Albion Store.

Een selectie van de collecties

Geplaatst op

Kom shoppen in onze zwemwinkel

Kom shoppen in onze zwemwinkel.
Daarnaast is Albion dé hangout in Rotterdam voor de mooiste zwemspullen en goed advies, over training én materiaal.

Shop at our swimming store.
The Albion Store is the place to be in Rotterdam for the best swimming gear and expert advice on training and equipment.

Previous slide
Next slide

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10:30 – 16:00
Woensdag 10:30 – 16:30
Donderdag 10:30 – 16:30
Vrijdag 10:30 – 16:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag gesloten

Opening hours

Monday closed
Tuesday 10:30 – 16:00
Wednesday 10:30 – 16:30
Thursday 10:30 – 16:30
Friday 10:30 – 16:30
Saturday 10:00 – 17:00
Sunday closed