Susan Bijl

Over Susan Bijl

In het jaar 2000 wilde SUSAN BIJL een tas maken die alle andere overbodig zou maken. Die tas werd The New Shopping Bag. Het originele ontwerp van de tas is gebaseerd op de vorm van het bekende witte, plastic wegwerptasje. Mede geboren uit het idee om het afval van de productie van plastic zakken te verminderen; en deels vanuit de ‘less is more’ designfilosofie, was The New Shopping Bag meteen een hit onder vrienden, modeliefhebbers en ontwerpers.

Vanaf 2012 is SUSAN BIJL langzaam begonnen de collectie uit te breiden met nieuwe designs. Voor elk nieuw item dat wordt ontworpen, wordt gezocht naar producten die ze echt zelf dagelijks willen gebruiken. Met dit concept zijn er producten geïntroduceerd zoals The New PouchThe New BackpackThe New Bum Bag en The New Raincoat.

Nieuwe collectie Insight

Insight is een complete SUSAN BIJL collectie met nieuwe kleuren geïnspireerd op een duinwandeling. Dit jaar staat in het teken van het belang van transparantie in duurzaamheid.

Albion Store: grote collectie Susan Bijl

We hebben een uitgebreide collectie van Susan Bijl in onze zwemwinkel op Zuid, we hebben o.a. The New Bum Bag, The New Shopping Bag, The New Pouch, The New Backpack, The New Raincoat. Je kunt onze collectie ook bekijken in onze winkel tegenover winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam.